Jornada Bon Dia amb Bicicleta. Excursió a l’horta d’Alboraia i de Meliana

La UPV organitza la Jornada Bon Dia amb Bicicleta. Excursió a l’horta d’Alboraia i de Meliana el dijous 10 d’abril, de 12 h a 14.30 h, amb el lema “El valencià, com la bicicleta: saludable, sostenible i de futur”, amb el recorregut següent: plànol interactiu del recorregut, plànol intern i plànol extern.

La Jornada Bon dia amb Bicicleta s’adreça a la comunitat universitària –també està oberta al públic en general– i té com a objectius la promoció de l’ús del valencià, l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible a la UPV, el coneixement de l’entorn pròxim de la UPV, entre altres.

L’eixida i arribada serà davant la pista de voleibol de platja (entre els edificis 5S i 5E). Els participants rebran una armilla reflectora del Bon dia al començament de l’activitat. A més,  a mitjan recorregut (a l’orxateria Vida, cap a les 13.15 h) hi haurà l’avituallament, consistent en aigua, orxata i fartons.

Inscripció: per mitjà del formulari, fins a les 12 h del dimarts 8 d’abril inclòs.

La Jornada compta amb la col·laboració de diverses institucions i entitats següents.

Informació complementària (recorregut, assegurances, etc.): Més informació d’interès.

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

dinamitzacio.apnl@upv.es

www.facebook.com/apnl.bondia

twitter.com/spnlbondia