15 de maig “Teatre en Valencià a la UPV”

Segona Jornada de Teatre en Valencià del 15 de maig.

El dijous dia 15 de maig a les 19:00 hores es representarà a l’Auditori Alfons Roig de la Facultat de BBAA l’obra “L’Ànima bona de Sezuan” de Bertolt Brecht a càrrec de la JOVE COMPANYIA D’ENTRENAMENT ACTORAL “TEATRE DE L’ABAST”, dirigida per Ramón Moreno.

L’Ànima bona de Sezuan”  és “un espectacle amb lluites, cançons, dansa, titelles, ombres xineses, manipulació corporal i circ, que ens parla de la dificultat de fer el bé i on la moralitat juga el paper més important”, sobre la història de Shen-Te, prostituta i, aparentment, un ànima bona que viu a la ciutat de Sezuan, que es veurà dins d’un joc de doble moralitat: ajudar els necessitats i evitar al mateix temps que amb la seua cobdícia s’aprofiten d’ella. Intentant ser bona, no pot evitar ser dolenta. “Però, qui pot dir que ha aconseguit ser un ànima bona a cada moment de la seua vida?”

Entrada gratuïta fins a omplir l’aforament.

Cartell

Programa de mà