El 5 de maig tindrà lloc la IV Jornada de Teatre en Valencià amb dues representacions teatrals. L’entrada és gratuïta.

El dijous 5 de maig, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny (ETSED) de la Universitat Politècnica de València acollirà la IV Jornada de Teatre en Valencià, que comptarà amb dues representacions amb accés lliure. Primerament, l’obra Refugiant-nos, per part del grup de teatre social Fora Drames i després el musical Two ladies… or not two ladies, a càrrec de la companyia Cashalada.

La jornada s’iniciarà a les 12.30 h a l’aula N07 de l’ETSED, on Fora Drames posarà en escena Refugiant-nos, un projecte participatiu de sensibilització a través del teatre, sobre el refugi, el desplaçament i la migració. Està destinat a la població universitària de la Universitat Politècnica de València i entre les seues intencions està donar a conèixer i sensibilitzar sobre les situacions que pateixen les persones forçades a desplaçar-se i a refugiar-se en altres països, així com sobre el desarrelament que sofreixen. Els assistents podran participar en el desenvolupament de l’obra i reflexionar al voltant d’aquests problemes.

Posteriorment, a les 19.00 h, a l’Auditori Alfons Roig (Facultat de Belles Arts) la companyia Cashalada representarà Two ladies… or not two ladies, un musical interpretat per Noèlia Pérez i Josep Zapater. L’argument gira entorn de la complicada relació entre una cantant en hores baixes i el seu pianista. Un musical amb números de cabaret, tangos, transformisme, temes pop, jazz i cançó francesa, però també amb moments de drama, rivalitat, enveja i grans moments d’humor àcid i corrosiu.

 

Videoclip – trailer 3 minuts, Moon River

http://youtu.be/BGhE9vuWjBE

 

Trailer 1 minut Two Ladies or not Two Ladies

http://youtu.be/UUcsX1bsI3A

 

www.facebook.com/twoladiesornottwoladies

https://twitter.com/twoladiesornot

Aquest espectacle es va estrenar al Teatre Micalet, on aconseguí un grandíssim èxit. Noèlia Pérez és ben coneguda per haver protagonitzat sèries com ara Autoindefinits o Socarrats i espectacles com Besos, Spot,  o Perfect. Ella mateixa i Josep Zapater són els autors de la música, de les lletres i formen part del repartiment del musical L’Aneguet Lleig, premi al Millor Espectacle Musical als XIX Premis Max de les Arts Escèniques lliurats el passat dilluns 25 d’abril.

Anima’t i vine a gaudir. I recordeu, l’entrada a les dues obres és lliure i gratuïta.